Σύγλινο Μάνης
Χοιρινό κρέας βρασμένο σε κρασί με πορτοκάλια, παστωμένο, καπνισμένο και διατηρημένο μέσα σε παρθένο ελαιόλαδο Παραδοσιακή συνταγή 
Ιδανικό για κρασιά μπίρες και αποστάγματα

Τυποποιημένο 400 γρ. και χύμα συσκ. 2 κιλών 

Νούμπουλο
Παραδοσιακός Κερκυραϊκός μεζές. 
Ολόκληρο κομμάτι χοιρινής μπριζόλας παστωμένο, με πολλά αρωματικά βότανα ωριμασμένο μέσα σε φυσικό έντερο, διακριτικά καπνισμένο.
Κατάλληλο να συνοδευτεί από αποστάγματα κρασιά και μπίρες.
Μοναδική πρόταση για μπουφέδες

Συσκευασμένο ένα ένα περίπου 500 γρ./τεμ.

Λουκάνικο Καπνιστό Μάνης με πορτοκάλι
Παραδοσιακό Λουκάνικο από την Πελοπόννησο . Πολύ καλός μεζές
 

Συσκευασμένο ένα ένα περίπου 500 γρ./τεμ.

Καβουρμάς Βοδινός Θράκης
Παραδοσιακή συνταγή με βοδινό και λίγο πρόβειο κρέας. Τρώγεται κρύος ή ζεσταμένος

Τυποποιημένο 400 γρ. Χύμα συσκ. 2,5 κιλών

Χοιρινό φιλέτο Ευρυτανίας
Χοιρινό φιλέτο με αρωματικά βότανα τυλιγμένο σε παντσέτα ψημένο σε φούρνο με ξύλα
 
 

Περίπου 1 κιλό το τεμάχιο
 

Πορκέτα Ευρυτανίας
Μικρό θηλυκό γουρουνόπουλο που του έχουν αφαιρεθεί όλα τα κόκαλα αρωματισμένο με βότανα και ψημένο σε φούρνο με ξύλα

Ολόκληρο  από 3 έως 12 κιλά


Σαλάμι Ευρυτανίας 
Φυσικής Ωρίμανσης

Εξαιρετικό Σαλάμι σε φυσικό έντερο με πολύ ντελικάτη γεύση ταιριάζει να συνοδεύσει κάθε δοκιμή καλού κόκκινού  κρασιού και αποσταγμάτων.

τεμ. 300-500 γρ.

Σαλάμι Λευκάδος παραδοσιακό
Γνήσιο Σαλάμι από την Λευκάδα, Φυσικής Ωρίμανσης με φυσικό έντερο κατάληλο να συνοδεύσει Κρασιά και αποστάγματα

τεμ. 300-500 γρ.

Σαλάμι Κερκύρας Καπνιστό
Γνήσιο Σαλάμι από την Κέρκυρα, Φυσικής Ωρίμανσης με φυσικό έντερο με χαρακτηριστικό άρωμα μαύρου πιπεριού και ελαφρό διακριτικό κάπνισμα, κατάλληλο να συνοδεύσει Κρασιά και αποστάγματα

τεμ. 200-300 γρ.

Λουκάνικο καπνιστό Ευρυτανίας
Από καθαρό χοιρινό κρέας αρωματισμένο με πράσο και μπαχαρικά
Χύμα με το κιλό κάθε τεμάχιο περίπου 500 γρ

Χύμα με το κιλό κάθε τεμάχιο περίπου 500 γρ

Χοιρομέρι κρασάτο Ευρυτανίας
Χοιρινό μπούτι που του έχει αφαιρεθεί το κόκαλο και είναι αρωματισμένο με μάραθο και άλλα αρωματικά βότανα, μαριναρισμένο σε κρασί και ψημένο σε φούρνο με ξύλα

Κάθε κομμάτι χωρίς κόκαλο είναι περίπου 4 κιλά

Προσούτο Ευρυτανίας
Το αρχαιοελληνικό «Ακροκώλιον»
Επιλεγμένα χοιρινά μπούτια αλατισμένα ωριμάζουν για πολλούς μήνες στα ψιλά βουνά της Ευρυτανίας και αποκτούν μοναδική γεύση και άρωμα

Κάθε κομμάτι χωρίς κόκαλο είναι περίπου 4,5 κιλά


 
 
Επιστροφή στην 
Αρχική Σελίδα
Επιστροφή στην 
προηγούμενη σελίδα

 


Υιοί Θ. Κουκουβίτη Ο.Ε.
Εδέσσης 7 Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 546 25
τηλ. (031) 533.462 fax (031) 535.900
http://www.tropis.gr E-mail: tropis@tropis.gr